Juupa juu. Tähän asti on menty veikkaukseni mukaan, vaikka läheltä todellakin piti, ettei Italia olisi jo lähtenyt kotimatkalle. Heppoisin perustein annettu rankkari viime sekunneilla pelasti sen jatkoon. Australia oli hyvä ja olisi voittanut, mikäli jatkoajalle olisi jouduttu.

Saksa on pelottavan vahva. Sen sai kokea Ruotsikin, jota luulin kovemmaksi. Brasilia on odotetun kova, vaikka edelleenkin se on pärjännyt hyvällä hyökkäyksellään. Brassien puolustus ei ole vakuuttanut, mutta voitothan ovat tärkeitä, ei tavat jolla ne saavutetaan.

Tänään on totuuden hetket. Saksan ja Argentiinan peli voisi olla jopa moraalinen loppuottelu, niin vahvoja joukkueet ovat. Veikkaan edelleen Argentiinan voittavan. Illan toisessa kohtaamisessa on Italialla täysi työ voittaa, mikäli otteet ovat edellisen pelin kaltaisia. Panosten kasvaessa parantuvat otteet ja välierässä ovat vastakkain illan voittajat Italia ja Argentina.

Brasilia lyö helposti Ranskan. Sen sijaan toinen ottelupari Englanti-Portugali voi päättyä ihan miten vain. Portugali on esiintynyt vahvasti ja onkin ottelussa suosikki. Veikkaan kuitenkin ottelun ratkeavan rangaistuspotkuun ja toisessa välierässä kohtaavat Brasilia ja Englanti.

Loppu meneekin kuten jo ensimmäisessä MM-postauksessani kirjoitin. Viva Azzurri!